Getuigenissen

Vriendelijke, correcte, snelle en kwalitatieve service!
Ik kan altijd met een gerust hart beroep doen op Alfa Press. Ze beschikken over een team van zeer professionele, vriendelijke mensen die helpen meedenken om aan onze vraag te voldoen. De opvolging van onze projecten gebeurt heel nauwgezet, correct en snel. Vriendelijke, correcte, snelle en kwalitatieve service, wat kan je als klant nog meer wensen? Wij zijn alvast heel tevreden!
Unicars
Niets is onmogelijk!
Een firma die meedenkt en ontzorgt, een persoonlijke aanpak en een stipte, perfecte opvolging van het begin tot het einde.
Standaard Boekhandel
Kwaliteit, vlotte service en snelle levering!
Ik bestel zelf graag bij Alfa Press omwille van de kwaliteit, vlotte service en snelle levering. Bovendien worden we altijd met de glimlach geholpen. Een aanrader!
Poco Loco
We kunnen Alfa Press aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief drukwerk en een uitstekende service.
Al meer dan 25 jaar is Alfa Press onze vaste leverancier van drukwerk. Hun persoonlijke aanpak, deskundig advies, flexibititeit en hoogwaardige kwaliteit zijn de meest belangrijke redenen van onze duurzame, jarenlange samenwerking. We kunnen Alfa Press aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief drukwerk en een uitstekende service.
Joris Ide
Alfa Press bracht de visie van ons bedrijf tot leven met drukwerk van uitmuntende kwaliteit!
Als eigenaar van een startende onderneming was ik op zoek naar een betrouwbare partner voor ons drukwerk die onze visie kon omzetten in tastbare materialen. Bij Alfa Press was ik vanaf het allereerste contact overtuigd van hun professionele aanpak. Het team nam de tijd om deskundig advies te geven. Daarnaast zijn we enorm tevreden van het drukwerk die van topkwaliteit is! De communicatie verloopt ook altijd heel vlot en aangenaam. En als kers op de taart bieden ze ook een snelle service!
LBG Interieur
Lotte Bouckaert
Met Alfa Press voelt het alsof je thuiskomt. Melanie en haar team staan altijd paraat met hartelijke service en topkwaliteit!
Alfa Press is al jarenlang onze favoriet! En waarom, vraag je? Nou, dat heeft alles te maken met Melanie, de drijvende kracht achter Alfa Press. Ze is zo'n warme persoonlijkheid dat je je meteen thuis voelt. Haar werk is altijd tot in de puntjes verzorgd, haar advies is spot-on en super professioneel, en haar team straalt dezelfde waarden en normen uit. Altijd alert, razendsnel, hartelijk, topkwaliteit en ook nog eens perfect geprijsd! Kan niet beter toch?
Horizon
Deskundig advies en stipte leveringen
Alfa Press is voor ons een echte partner voor ons drukwerk. Ik kan altijd rekenen op deskundig advies en tijdige levering. Met mijn hectische planning is het geruststellend om te weten dat ik me geen zorgen hoef te maken over deadlines. Bovendien bieden ze niet alleen hoogwaardig drukwerk, maar staan ze ook klaar om te helpen bij elk project, wat voor mij echt het verschil maakt.
Delille/Merlo
Onze samenwerking is op alle vlakken perfect!
Weet nu zelf niet exact hoeveel jaar we al tevreden klant zijn bij jullie maar het moet al meer dan 20 jaar zijn? 🤔 Dan kan je zeggen dat we super-extra permanent aan elkaar kleven é 😆 Die samenwerking is ook gewoon op alle vlakken perfect: kennis van zaken, snelle feedback, duidelijke communicatie, topservice, competitieve prijzen, geen kwaliteitsproblemen en flexibel als het nodig is: ik kan eigenlijk geen enkel zwak punt bedenken? Doe zo verder, top! 👌
Thule

Info & contact

Graag een offerte?

Vul hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!