Home » Sign » Signalisatie » Werfdoeken & Baches

Werfdoeken & Baches

"Een werf zonder werfdoeken? Ondenkbaar en onherkenbaar!"

Werfdoeken zijn de ideale communiecatiedrager voor uw reclame op de werf. Ze worden bijna altijd gemaakt in geperforeerde winddoorlatende meshdoeken. Door de perforatie is meshdoek licht doorschijnend en vooral winddoorlatend zodat ze een sterke wind kunnen trotseren. Meshdoeken wordt gebruikt voor o.a. werfdoeken (HERAS-hekken), voor bouwwerven en evenementen. Ook als reclamedoek aan poorten of balustrades is een meshdoek de ideale oplossing.

Onze werfdoeken drukken we doorgaans full color op mesh, met UV-bestendige inkt, omgezoomd en afgewerkt met ringen om de 50 of 30 cm, zodat u het stevig vast kunt maken aan het hekwerk. Werfdoeken hoeven bovendien niet altijd groot of duur te zijn. We maken ze steeds op uw maat. Wist u trouwens dat standaardformaten voor HERAS-hekken 300 x 150cm of 340 x 175cm zijn?

Naast bedrukking op mesh kan eveneens gekozen worden voor bedrukking op frontlit. Hier heeft u dan nog de keuze tussen een standaard frontlitbanner, of een banner blockout. Deze laatse bevat een zwarte binnenkern waardoor de bache langs beide kanten kan bedrukt worden zonder doorkijk. Werfdoeken laten drukken? U merkt dat de keuze best groot is. Wij begeleiden u echter graag bij het maken van de optimale keuze voor uw toepassing.

Nog vragen? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info!

Info & contact

Graag een offerte?

Vul hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!