Home » Specials » Immo

Immo

"Pand te huur of te koop? Val op met uw publiciteit."

Ook als immokantoor kan u voor al uw drukwerk bij Alfa Press terecht. Dit hebben we voor u in het gamma:

  • Huisstijldrukwerk: visitekaartjes, briefpapier, omslagen, notablokken, klepmappen, etc
  • Publiborden: pand te huur of te koop? Zorg dat dit in het oog springt in het straatbeeld met uw publibord. Gelijklopend met de werfborden kunnen die in verschillende materialen en formaat worden verkregen. Meestal worden publiborden in UV gedrukt op kanaalplaaten.
  • V-borden: dit is een typische toepassing voor de immomarkt. V-borden worden rechtstreeks gedrukt op kanaalplaten, met de kanaaltjes horizontaal, en achteraf ingefreesd met 3 vertikale inkepingen. Dit alles gebeurt volledig machinaal, waardoor de V-borden ook heel stevig zijn. Indien gewenst kunnen de V-borden voorzien worden van een dubbelzijdige tape zodat u de borden in een mum van tijd kan ophangen.
  • Stickers: is het pand verhuurd of verkocht? Yes! Laat dit weten aan de passanten met een grote sticker in vinyl. Bijkomende informatie nodig op de borden? Ook deze informatie kan vermeld worden op stickers in de huisstijl van het bord.

Het printen van de borden en stickers gebeurt volledig digitaal. Dit betekent dat het aantal versies en het aantal kleuren geen rol spelen. Dit is net het grote voordeel ten opzichte van zeefdruk.

Nog vragen? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info!

Info & contact

Graag een offerte?

Vul hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!