Home » Sign » Groot Formaat Prints » Zelfklevende folies en magneten

Zelfklevende folies en magneten

"Bij Alfa Press vindt u zeker de gepaste zelfklevende folie!"

Zelfklevende folie, ook wel stickerfolie genoemd, kun je gebruiken voor het plakken op bijna elke gladde ondergrond. Denk hierbij aan het maken van een raamsticker, muursticker, deursticker, vloersticker, autobelettering en zoveel meer. Waarop ga je je sticker plakken? En hoe lang moet je sticker blijven hangen? Dit zijn belangrijke vragen om te bepalen welke folie geschikt is voor welke toepassing. Bij Alfa Press kan u rekenen op deskundig advies!

Ook voor magneten kan je bij Alfa Press terecht. Deze kan je in alle formaten en vormen verkrijgen. We helpen je graag verder met meer info!

Bij Alfa Press bieden we ook stickers aan die gemakkelijk door eender wie kunnen worden aangebracht (rapid air genoemd). We maken een verschil tussen vlakke en gebogen ondergronden, en tussen een korte of lange levensduur van de sticker. Voor buitentoepassingen en lange termijntoepassingen wordt bijna altijd voorgesteld om de folie te lamineren. Vloerstickers krijgen dan weer een speciaal anti-slip laminaat of worden geprint op anti-slip vinyl.

Een andere uiterst interessante folie is de one-way-vision. One-way-vision folie is gemaakt van PVC die tot 40-50% geperforeerd is. Doordat one-way-vision folies zorgen voor een eenzijdige doorkijk, zijn deze ideaal voor toepassingen waar wel naar buiten, maar niet naar binnen gekeken kan worden. Kantoorpersoneel kan bijvoorbeeld wel naar buiten kijken, terwijl hun privacy behouden kan blijven. Ook ramen van voertuigen kunnen met deze folie bekleefd worden zonder dat het zicht van de bestuurder belemmert.

Voor tijdelijke en afneembare publiciteit kan eveneens gekozen worden voor prints op magneetfolie.

Wist je trouwens dat we uw sticker in gelijk welke vorm kunnen uitsnijden? Jawel, ook hier werken we steeds op uw maat.

Geen krak in het kleven van de sticker? Geen probleem, Alfa Press doet het graag voor u!

Nog vragen? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info!

Info & contact

Graag een offerte?

Vul hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!