Home » Specials » Horecadrukwerk

Horecadrukwerk

"Bij Alfa Press kunt u terecht voor alle horecadrukwerk!"
BTW-ontvangstbewijzen

Heeft u een horecazaak? Bestel bij Alfa Press uw BTW-ontvangstbewijzen. Deze worden opgemaakt volgens de opgelegde standaard layout en voldoen aan de vereiste formaliteiten. De boekjes bestaan uit 50 doorschrijfbonnetjes in 2-voud.

Verschillende oplages mogelijk.

Placemats

Voorzie uw menukaart op stijlvolle placemats.

Placemats worden standaard gedrukt op een milieuvriendelijk offsetpapier van 80 gram. Het formaat is doorgaans A3, maar afwijkingen hierop zijn steeds mogelijk. We bedrukken placemats in 1 of 2 kleuren, of in quadri. Kiest u ervoor om placemats te drukken via Alfa Press? U kan in dat geval zelf een lay-out bezorgen, maar wij kunnen ook dit luik van u overnemen.

Wenst u uitzonderlijk duurzame placemats te drukken? Dan worden deze uitgewerkt op een afwasbare, duurzame kunststof.

Menukaarten

Een aantrekkelijke menukaart maakt het kiezen des te leuker!

Alfa Press print en drukt menukaarten in alle mogelijke vormen en formaten. Hier kan je terug zelf met een voorstel komen, of maken wij een voorstel op. Dit kunnen dubbele kaarten zijn, groot of klein, maar ook ingebonden boekjes met wire-o binding.

Menukaarten worden meestal met een glanzend of krasvrij mat laminaat afgewerkt, zodat die ook kunnen worden afgewassen. Wens je een nog duurzamer product? Dan produceren wij uw menukaarten in kunststof.

Menupanelen

Wij drukken uw menukaart op paneel!

Zeker in tijden van Covid19 is uw menukaart op paneel een handig medium: ze kunnen een scheidingswand vormen tussen 2 tafels, zijn gemakkelijk verplaatsbaar, worden helemaal in de stijl van uw interieur opgemaakt,… Dergelijke panelen worden geprint op honingraatkarton of PVC schuimplaten. Deze laatste hebben het extra voordeel dat ze kunnen worden afgewassen.

Bij Alfa Press kunt u ook terecht voor menupanelen met doorkijkraam als scheidingswand tussen 2 tafels.

Nog vragen? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info!

Info & contact

Graag een offerte?

Vul hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!